Selecteer een pagina

Hammen-IT

Bij mij krijg jij ICT advies, een Check op jouw ICT Offerte, Second Opinion over een advies, onafhankelijk advies en handige tools en tips.

Duidelijkheid ICT Offerte

Wil jij meer duidelijkheid in jouw ICT Offerte, dan kan ik je onpartijdig advies geven over jouw offerte. (Klik hier om jouw offerte te controleren).

Jij krijgt advies over de prijs en de keuzes die gemaakt zijn in de offerte. Wil je meer helderheid en inzicht in jouw offerte? (Wat bedoelen ze nu eigenlijk met die technische termen?)

 

Check nu jouw ICT Offerte

 Voordat je teveel betaald

Ervaring

Met mijn ervaring bij grote bedrijven, zoals de NAVO, NIBC bank, KPN en vele andere bedrijven kan ik je gepast advies geven over jouw Offerte aanvraag.

Controle en Advies

Naast Offertes controleren geef ik advies hoe je het beste de IT kan aanpassen, upgraden of migreren naar de nieuwste technieken. Hierbij kijk en luister ik naar jou wensen, die dan in helder taal vertaal naar een goede technische oplossing

Tools en tips

Je kan op de tools pagina extra hulp vinden. Hier staan tips en je kan hier ook een checklist downloaden, voordat je aan een ICT offerte begint.

Heb je al een ICT offerte, laat deze dan hier controleren.